Hola! sóc en TUMÀS. Desenvolupador frontend especialitzat en WordPress

Sección 8

  • 2008/11
  • Creació de la Pàgina Web Animada amb Flash amb catàlegs de fotos interactius
  • Feina feta: Disseny, Maquetació i Programació Web
  • Tecnologia utilitzada: Flash i ActionScript 2.0
  • Client: Índice S.L.
 
Comparteix-ho:

Hola, sóc en Tumàs, el teu especialista en WordPress. Fa 14 anys que em dedico al disseny gràfic i desenvolupament web. L'any 2013 em vaig enamorar de WordPress i des de llavors m’he especialitzat en el desenvolupament, optimització i manteniment de pàgines web amb aquest potent gestor de continguts. Quan tinc la oportunitat, també faig animació i videojocs. Saber més sobre mi tu.

El responsable del fitxer és SMART Ibérica de Impulso Empresarial Sociedad Cooperativa Andaluza. La finalitat es la de resoldre els dubtes plantejats. La legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris, les teves dades es troben allotjats en la plataforma de hosting de Raiola Networks. Podràs exercir Els teus drets d'Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades enviant un correu electrònic a info@smart-ib.coop o davant l'Autoritat de Control. Trobaràs més informació a política de privacitat.

enTUMAS
© 2015-18 enTUMAS. Tots els drets reservats. Avís Legal. Política de privacitat. Mapa Web.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si segueixes navegant, acceptaràs el seu ús. Si vols més informació, llegeix la política de cookies.
Acceptar