Hola! sóc en TUMÀS. Desenvolupador frontend especialitzat en WordPress

Piu Piu PUM!

 • 2015/08
 • Creació d'un joc del tipus "eternal runner" per a Google Play
 • Feina feta: Coordinador de Processos, Disseny del joc, Assistent de Programació, Disseny UI, Il·lustració i Animació 2D
 • Tecnologia utilitzada: Unity 5, Flash
 • Client: Eat It Games
 • Col·laboradors:  

  Pere Fernàndez: Disseny del joc, Programador i Desenvolupador
  Román Gil: Música i SFX
  Jordi Aumatell: Assistent Visual i Redactor de Continguts

Comparteix-ho:

Hola, sóc en Tumàs, el teu especialista en WordPress. Fa 14 anys que em dedico al disseny gràfic i desenvolupament web. L'any 2013 em vaig enamorar de WordPress i des de llavors m’he especialitzat en el desenvolupament, optimització i manteniment de pàgines web amb aquest potent gestor de continguts. Quan tinc la oportunitat, també faig animació i videojocs.

El responsable del fitxer és SMART Ibérica de Impulso Empresarial Sociedad Cooperativa Andaluza. La finalitat es la de resoldre els dubtes plantejats. La legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris, les teves dades es troben allotjats en la plataforma de hosting de Raiola Networks. Podràs exercir Els teus drets d'Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades enviant un correu electrònic a info@smart-ib.coop o davant l'Autoritat de Control. Trobaràs més informació a política de privacitat.

enTUMAS
© 2015 enTUMAS. Tots els drets reservats. Avís Legal. Política de privacitat. Mapa Web.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si segueixes navegant, acceptaràs el seu ús. Si vols més informació, llegeix la política de cookies.
Acceptar