Hola! sóc en TUMÀS. Desenvolupador frontend especialitzat en WordPress

Vull ajudar-te a aconseguir visibilitat en línia i a destacar per sobre de la teva competència

Què et sembla si tenim una xerrada i veiem en quin estat actual es troba el teu projecte?

Realitzo sessions en què analitzo l’activitat d’un projecte per oferir les millors solucions i ajudar els meus clients a assolir els seus objectius professionals.

Amb el diagnòstic gratuït acostem postures per descobrir en què hem de treballar per arribar a complir els teus objectius i aconsegueixis atreure més clients.

Per posar-nos a fer-ho, necessites omplir el formulari de diagnòstic del teu projecte.

No ho deixis passar!
De moment el servei està obert i és gratuït. Però totes les coses bones sempre tenen un final. Aprofita aquesta oportunitat i esprem al màxim tota la meva experiència.

Objectius de la sessió de diagnòstic gratuït

 1. Posar-nos cara via Hangout. Decidirem si encaixem i si puc ajudar-te a donar-li un gir al teu projecte a través de la teva web.
 2. Analitzar la teva situació actual i els teus objectius. Veure quina presència online tens actualment i determinar el que necessites perquè sigui més eficient.
 3. Analitzar els teus obstacles. Concretar quins problemes relacionats amb la presència online del teu projecte estan impedint desenvolupar correctament l’activitat del teu negoci.
 4. Valoració personalitzada. Et presento el meu diagnòstic i determinem de quina manera poden ajudar-te o no els meus serveis.

Com funciona el diagnòstic gratuït?

 1. Omple el formulari. Escriu i exposa amb tot detall el que tu creus que et cal per millorar la teva presència online a l’apartat situat en la part inferior d’aquesta pàgina.
 2. Estudio el teu cas. Si considero que puc ajudar-te, et donaré una cita en un termini de 2 a 3 dies laborals.
 3. Tenim una sessió per Hangout. Durant 30 minuts, parlarem dels objectius i problemes que afronta el teu negoci a l’actualitat.
 4. Poso a la teva disposició la meva experiència. Comparteixo amb tu les meves idees i t’aconsello sobre els serveis de disseny i desenvolupament web que puc oferir-te per valorar si realment poden ajudar-te.

Sóc en Tumàs, el teu especialista en WordPress

Ajudo els meus clients a estalviar temps i diners oferint-los serveis de desenvolupament, optimització y manteniment per a WordPress rendibles i efectius.

Fa 14 anys que em dedico al disseny gràfic i desenvolupament web. L’any 2013 em vaig enamorar de WordPress i des de llavors m’he especialitzat en el desenvolupament, optimització i manteniment de pàgines web amb aquest potent gestor de continguts. Saber més sobre mi tu.

Al llarg d’aquests anys, he pogut veure com els negocis dels meus clients s’han enfortit i evolucionat cap a on estaven fixats els seus objectius, i això, es tradueix en un grau de satisfacció que queda plasmat en els seus testimonis.

Gràcies Tumàs per la teva gestió i ajuda en la creació del nostre web. Un gust treballar amb tu, per la teva ràpida comprensió dels conceptes que t'he expressat, per la teva rapidesa i dedicació. Et recomanaré als meus contactes.

Joan Anton Bonastre

Tumàs és un professional altament qualificat i va aconseguir uns resultats excel·lents per a la nostra empresa. Destaco la seva eficàcia, eficiència i la seva atenció personalitzada.

Ferran Tomàs i Ortiz

Omple el formulari si:

 • Necessites una visió crítica, sincera i professional sobre el teu projecte.
 • Et deixes aconsellar i assessorar tècnicament.
 • Estàs disposat a invertir temps i diners en fer realitat el teu projecte.
 • Encara no tens la teva pàgina web professional, però necessites crear-la ja.
 • Sents que el teu lloc web no transmet i necessites una optimització per vendre i captar més clients.
 • Creus que la reputació online del teu projecte està descontrolada i que et perjudica més del que et beneficia.
 • Tens clar que aquesta sessió no t’oferirà solucions miraculoses a 30 minuts.

Aconsegueix la teva sessió de diagnòstic gratuït ara

Completa el següent formulari contestant a totes les preguntes de la manera més concreta i sincera.

Com més informació em facilitis, major comprensió, agilitat i facilitat obtindré per determinar com puc ajudar-te. Així que… no et tallis!
Quan rebi la teva sol·licitud, analitzaré la teva situació i et respondré en menys de 72 hores laborables. Si resultes seleccionat, prosseguirem amb una sessió gratuïta de 30 minuts.

Omplir el formulari ara!

Omplir el formulari ara!

1. Sobre tu

2. Sobre el projecte que vols impulsar

3. Sobre la teva sol·licitud

4. Sobre el web

5. Sobre els meus serveis

6. Altres

La informació enviada és d'ús confidencial i les teves dades romandran protegides.

El responsable del fitxer és SMART Ibérica de Impulso Empresarial Sociedad Cooperativa Andaluza. La finalitat es la de resoldre els dubtes plantejats. La legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris, les teves dades es troben allotjats en la plataforma de hosting de Raiola Networks. Podràs exercir Els teus drets d’Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades enviant un correu electrònic a info@smart-ib.coop o davant l’Autoritat de Control. Trobaràs més informació a política de privacitat.

El responsable del fitxer és SMART Ibérica de Impulso Empresarial Sociedad Cooperativa Andaluza. La finalitat es la de resoldre els dubtes plantejats. La legitimació: és gràcies al teu consentiment. Destinataris, les teves dades es troben allotjats en la plataforma de hosting de Raiola Networks. Podràs exercir Els teus drets d'Accés, Rectificació, Limitació o suprimir les dades enviant un correu electrònic a info@smart-ib.coop o davant l'Autoritat de Control. Trobaràs més informació a política de privacitat.

enTUMAS
© 2015-18 enTUMAS. Tots els drets reservats. Avís Legal. Política de privacitat. Mapa Web.

Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Si segueixes navegant, acceptaràs el seu ús. Si vols més informació, llegeix la política de cookies.
Acceptar